Workshop

'Leer grappige karikaturen tekenen'

Op zoek naar een workshop karikaturen tekenen voor je klas, bedrijf of evenement?

In deze workshop leer je hoe je een mooie en grappige karikatuur maakt. We kiezen een model en bestuderen samen zijn of haar gezicht. Stap voor stap kijken we naar de vorm van het hoofd, de ogen, de oren, de neus, … en op een interactieve manier werk je aan je eigen leuke karikatuur.

De workshop is ideaal voor scholen en jeugdverenigingen. De kinderen lachen zich een bult als ze hun leerkracht of leider tekenen. Ook voor bedrijven is het een leuke teambuildingactiviteit die zorgt voor een ontspannen sfeer. Ambiance verzekerd voor jong en oud!

Kriebelt de tekenmicrobe, maar weet je niet waar te beginnen?

Ik geef privélessen karikatuurtekenen in Leuven. Ook geef ik de volgende cursussen:

‘Tekenen voor beginners’

Ik stel drie populaire tekenmaterialen voor: potlood, houtskool en sanguine. Hiermee gaan we aan de slag en leer ik je de geheimen van de grote artiesten kennen. We tekenen stillevens, landschappen en figuren. Centraal staan de basisconcepten van het tekenen zoals licht en schaduw, volume en compositie.

‘Teken een hyperrealistisch portret’

Een foto, een potlood, een gom en een leeg blad papier. Dat is alles wat we nodig hebben om een portret te maken. Met mijn techniek leer je hoe je de textuur van de huid, de glinstering in de ogen en de structuur van het haar kan tekenen. Zowel beginners als gevorderde tekenaars kunnen deelnemen.

Wil je graag privélessen karikatuurtekenen volgen? Wil jouw organisatie graag een tekencursus organiseren of wil je weten of er een workshop of cursus doorgaat in jouw buurt? Kijk eens bij ‘nieuws’ op de homepage, mail of bel me even op.

NL