Workshop
‘Leer grappige karikaturen tekenen’

Wat jouw organisatie of school wil, staat voorop. Dat wil zeggen dat de duur, het aantal deelnemers en het niveau van de workshop karikaturen kunnen aangepast worden.

Wat is de prijs?
90 € voor 1 uur
180 € voor 2 uur
250 € voor 3 uur
320 € voor 4 uur
390 € voor 5 uur

De verplaatsingskosten zijn gratis tot 30 km van Leuven. Vanaf dan is het 0,32 €/km.

Voor wie is de workshop karikaturen?
Kinderen vanaf 5 jaar
Volwassenen
Beginners
Professionele tekenaars

Als het een workshop voor kinderen is, dient er een volwassene aanwezig te zijn om toezicht te houden.

Duur?
Een uurtje is ideaal, maar elke workshop van een half uur tot twee uur kan ook besproken worden. Ik kan de workshop karikaturen een keer, enkele keren per dag of per week geven.

Grootte van de groep?
Minimum 5 personen en maximum 20 personen per groep.

Materialen?
Papier A2 en A3
Potloden, stiften en gommen
Ik neem al de nodige materialen mee, welke inbegrepen zijn in de prijs.

Hoe verloopt de workshop karikaturen?
Het is een praktische workshop, waarbij ik stap per stap zelf teken en de deelnemers uitnodig om mee te tekenen. Ik leg hen mijn tips, technieken en methode uit om een leuke karikatuur te maken. Bij elke stap kunnen de deelnemers op mijn hulp rekenen.

Het model dat getekend wordt, is meestal een leidinggevende zoals een monitor, een leerkracht, een manager of een diensthoofd. Het resultaat is verrassend en zorgt voor heel wat hilariteit. Het gevoel voor humor van het model wordt bovendien op de proef gesteld!

Op het einde van de workshop maak ik zelf een karikatuur van het model zodat alle stappen nog eens herhaald worden. De deelnemers tonen vervolgens hun werk aan elkaar en aan het model. Kinderen kunnen bij de karikatuur een leuk tekstje schrijven en meegeven aan hun leerkracht of monitor.