Live-karikaturen

Ben je op zoek naar originele animatie voor jouw feestje of evenement?

Met mijn schildersezels, potloden en papier kom ik naar jouw feestje of evenement om ter plaatse grappige karikaturen te tekenen van de gasten. In 2014 verhuisde ik naar België en sinds dan reis ik met mijn karikaturenstand het hele land rond. Op 5 minuten maak ik een leuke karikatuur die de gasten als souvenir mee naar huis kunnen nemen. Ze komen poseren of ik loop rond en teken hen terwijl ze aan het praten zijn. Ik teken op allerlei verschillende soorten evenementen.

Ik teken ook digitale karikaturen. Die kunnen via e-mail worden verstuurd of worden afgedrukt op papier in formaat 10cmx15cm op het evenement zelf.

Referenties:

McDonald´s, ING, BMW, KBC Bank, Unizo, Kursaal Oostende, Duvel Moortgaat, AXA Bank, BNP Paribas Fortis, UZ LEUVEN, Deloitte, sp.a, ICONS of elegance Magazine, Mora snacks, Vulpia Vlaanderen, ACV Leuven, Unia, Rotary Linter Getedal, AGB Keerbergen, Feestcomité Sint-Gillis-Waas, Little Woodstock, SIDAPLAX VOX, Stad Genk, Gemeente Grimbergen, Jaarmarkt Opwijk, Duffelse Feestmarkt, Kesselse Feesten…